Καλώς Ήρθατε στο Εργαστήρι Μας!

Το Εργαστήρι Άννα Χούρλια στη Λάρισα αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα Λογοθεραπείας. Ασχολούμαστε με παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομα, διαταραχές ομιλίας, όρασης & ακοής και επίσης τηρούμε και τμήματα ενηλίκων που παρουσιάζουμε θέματα όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διαταραχές κατάποσης, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κ.α.

Επαγγελματισμός
Εμπειρία
Εμπιστοσύνη
Συνεργασία

Άννα Χούρλια

Η κ. Χούρλια είναι η Επικεφαλής Λογοθεραπεύτρια της διεπιστημονικής ομάδας του “Θεραπευτηρίου Άννα Χούρλια”. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «ΠΦΥ» στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λάρισας.

Είναι θεραπεύτρια BOBATH, SI (Sensory Integration), CS (CranioSacral) και ασχολείται με την πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη και παιδιά.

Θεμελιώδης σκοπός είναι η αποκατάσταση της σίτισης, της επικοινωνίας, της ομιλίας και η δημιουργία δεσμών μέσα στην οικογένεια.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Κόκκα

Κατερίνα Κόκκα

Λογοθεραπεύτρια

Η κ.Κόκκα είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και επίσης κατέχει το πτυχίο BRAILLE του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Τυφλών. Εκτός από τη λογοθεραπεία έχει ασχοληθεί και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδιά με αυτισμό.

Αναστασία Ρεντζιά

Αναστασία Ρεντζιά

Λογοθεραπεύτρια

Η κ.Ρεντζιά είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με Μαθησιακές Δυσκολίες, Σύνδρομα, Παιδικές Διαταραχές και Νευρολογικά Θέματα.

Μαρίνα Γούσια

Μαρίνα Γούσια

Λογοθεραπεύτρια

Η κ. Γούσια είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων, με παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων πάνω στην λογοθεραπεία, BOBATH και στα παιδιατρικά νευρολογικά θέματα.

Άννα Μαρία Μωραϊτη

Άννα Μαρία Μωραϊτη

Λογοθεραπεύτρια

Η κ. Μωραϊτη είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). To επιστημονικό της ενδιαφέρον στις Διαταραχές Αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ) την δίνει από την αρχή της επαγγελμματικής της δραστηριότητας, κίνητρο για συνεχή επιμόρφωση και απόκτηση θεραπευτικών εργαλείων με σκοπό την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών σε παιδιά αυτής της διαγνωστικής κατηγορίας. Η αποτελεσματική πρώιμη παρέμβαση σε ηλικίες 1-4 ετών είναι κύριος επαγγελματικός της στόχος και όραμα."

Φανή Τζούτσα

Φανή Τζούτσα

Λογοθεραπεύτρια

Η κ. Τζούτσα είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με τις Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις, την Παιδιατρική Νευρολογική και τη Δυσλεξία, ενώ κατέχει και πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών. Η επαγγελματική της εμπειρία έχει να κάνει με Θεραπευτικές Παρεμβάσεις παιδιών με ΔΕΠΥ, Νοητική Καθυστέρηση, Αυτισμό και πολλά άλλα σύνδρομα. Παράλληλα εργάζεται ως συνοδός παράλληλης στήριξης παιδιού.

Ιωάννα Ντολίδου

Ιωάννα Ντολίδου

Εργοθεραπεύτρια

Η Κα. Ντολίδου κατέχει πτυχίο Εργοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικο Ίδρυμα Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων γύρω από παιδιατρικά θέματα μερικά από τα οποία είναι: Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Sensory Integration), Εντατική Αλληλεπίδραση (Intensive interaction), Πρόγραμμα δομημένης εκπαίδευσης σε άτομα με αυτισμό (TEACCH), Θεραπευτικής Ακροασης ( Τherapeutic listening), Κινησιοπαιδαγωγική Μέθοδος SHERBORNE, Πρόγραμμα Feeding Therapy (a sensory motor approach) Πρόγραμμα εκπαίδευσης σίτισης, μάσησης και αισθητηριακής απευαισθητοποίησης στο στόμα. Σεμινάρια που σχετίζονται με την Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος , την Δυσγραφία, την Δυσπραξία και την πρώιμη παρέμβαση (Sensory Babies). Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην Κρανιοιερή θεραπεία (CS1, CS2) και συμμετείχε στην ομάδα εκπαίδευσης-εποπτείας επαγγελματιών εργοθεραπείας σε θέματα όρασης - Όραση και Μάθηση και Όραση και Αυτισμός.

Ελένη Στάμου

Ελένη Στάμου

Εργοθεραπεύτρια

Η κ. Στάμου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τον Αυτισμό, την Αποκατάσταση, την Όραση & Μάθηση, Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, Εντατική Αλληλεπίδραση, TEACCH, SHERBORNE, Developmental Movement.

Δήμητρα Γκλέτου

Δήμητρα Γκλέτου

Εργοθεραπεύτρια

Η κ. Γκλέτου είναι απόφοιτη της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας με πτυχίο Εργοθεραπείας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Ειδική Αγωγή. Έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρία, ειδικεύεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με Μαθησιακές Δυσκολίες, Σύνδρομα και στη Συμβουλευτική Γονέων.

Μαρία Τσοφίδου

Μαρία Τσοφίδου

Ειδική Παιδαγωγός

Η κ. Τσοφίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και έχει ειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά (ΕΑΠ) και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής (Ε.Α.Π.-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Επίσης, έχει εξειδικευθεί στην Ακουστική Εκπαίδευση σε Άτομα με Διαταραχές Ακουστικής Επεξεργασίας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν σε διάφορους τομείς της Ειδικής Εκπαίδευσης.

Αποστολία Βασιλείου

Αποστολία Βασιλείου

Γραμματέας

Η κ. Βασιλείου είναι πτυχιούχος της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά του Coventry Παν/μιου της Αγγλίας.

Σωτηρία Τζιότζιολα

Σωτηρία Τζιότζιολα

Γραμματέας

Η κ. Τζιότζιολα είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Λάρισας με ειδική επιμόρφωση στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και χρήσης τεχνολογιών.

Ευαγγελία Σταφίδα

Ευαγγελία Σταφίδα

Γραμματέας

Η Κα. Σταφίδα είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στην Επιστήμη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος Master in Management του Πανεπιστημίου Staffordshire της Μ. Βρετανίας.

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες επικοινωνίας ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα Επικοινωνίας.