Καλώς Ήρθατε στο Εργαστήρι Μας!

Το Εργαστήρι Άννα Χούρλια στη Λάρισα αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα Λογοθεραπείας. Ασχολούμαστε με παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομα, διαταραχές ομιλίας, όρασης & ακοής και επίσης τηρούμε και τμήματα ενηλίκων που παρουσιάζουμε θέματα όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διαταραχές κατάποσης, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κ.α.

Επαγγελματισμός
Εμπειρία
Εμπιστοσύνη
Συνεργασία

Άννα Χούρλια

Η κ. Χούρλια είναι η Επικεφαλής Λογοθεραπεύτρια της διεπιστημονικής ομάδας του “Θεραπευτηρίου Άννα Χούρλια”. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «ΠΦΥ» στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λάρισας.

Είναι θεραπεύτρια BOBATH, SI (Sensory Integration), CS (CranioSacral) και ασχολείται με την πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη και παιδιά.

Θεμελιώδης σκοπός είναι η αποκατάσταση της σίτισης, της επικοινωνίας, της ομιλίας και η δημιουργία δεσμών μέσα στην οικογένεια.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Κόκκα

Κατερίνα Κόκκα

Λογοθεραπεύτρια

Η κ.Κόκκα είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και επίσης κατέχει το πτυχίο BRAILLE του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Τυφλών. Εκτός από τη λογοθεραπεία έχει ασχοληθεί και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδιά με αυτισμό.

Αναστασία Ρεντζιά

Αναστασία Ρεντζιά

Λογοθεραπεύτρια

Η κ.Ρεντζιά είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με Μαθησιακές Δυσκολίες, Σύνδρομα, Παιδικές Διαταραχές και Νευρολογικά Θέματα.

Μαρίνα Γούσια

Μαρίνα Γούσια

Λογοθεραπεύτρια

Η κ. Γούσια είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων, με παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων πάνω στην λογοθεραπεία, BOBATH και στα παιδιατρικά νευρολογικά θέματα.

Άννα Μαρία Μωραϊτη

Άννα Μαρία Μωραϊτη

Λογοθεραπεύτρια

Η κ. Μωραϊτη είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). To επιστημονικό της ενδιαφέρον στις Διαταραχές Αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ) την δίνει από την αρχή της επαγγελμματικής της δραστηριότητας, κίνητρο για συνεχή επιμόρφωση και απόκτηση θεραπευτικών εργαλείων με σκοπό την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών σε παιδιά αυτής της διαγνωστικής κατηγορίας. Η αποτελεσματική πρώιμη παρέμβαση σε ηλικίες 1-4 ετών είναι κύριος επαγγελματικός της στόχος και όραμα."

Βασιλεία Καρύδη

Βασιλεία Καρύδη

Εργοθεραπεύτρια

Η κ. Καρύδη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνα, Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Πάτρας και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης είναι τελειόφοιτη σπουδάστρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Αντιμετώπιση του Πόνου" της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ιωάννα Ντολίδου

Ιωάννα Ντολίδου

Εργοθεραπεύτρια

Η κ. Ντολίδου κατέχει πτυχίο Εργοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθηνών.
Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων γύρω από παιδιατρικά θέματα μερικές από τις οποίες είναι: Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Sensory Integration), Εντατική Αλληλεπίδραση (Intensive interaction), Πρόγραμμα δομημένης εκπαίδευσης σε άτομα με αυτισμό (TEACCH), Θεραπευτικής Ακροασης ( Τherapeutic listening), Κινησιοπαιδαγωγική Μέθοδος SHERBORNE, και σεμινάρια για τις ΔΑΦ, την Δυσγραφία, Δυσπραξία και την πρώιμη παρέμβαση.

Ελένη Στάμου

Ελένη Στάμου

Εργοθεραπεύτρια

Η κ. Στάμου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τον Αυτισμό, την Αποκατάσταση, την Όραση & Μάθηση, Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, Εντατική Αλληλεπίδραση, TEACCH, SHERBORNE, Developmental Movement.

Μαρία Τσοφίδου

Μαρία Τσοφίδου

Ειδική Παιδαγωγός

Η κ. Τσοφίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και έχει ειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά (ΕΑΠ) και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής (Ε.Α.Π.-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Επίσης, έχει εξειδικευθεί στην Ακουστική Εκπαίδευση σε Άτομα με Διαταραχές Ακουστικής Επεξεργασίας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν σε διάφορους τομείς της Ειδικής Εκπαίδευσης.

Ζωή Τζιότζιου

Ζωή Τζιότζιου

Γυμνάστρια Ειδικής Αγωγής

Η κ.Τζιότζιου είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Είναι φοιτήτρια ΣΕΥΠ Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οργανώνει & συντονίζει ομάδες ορθοσωμικής και χοροθεραπείας.

Αποστολία Βασιλείου

Αποστολία Βασιλείου

Γραμματέας

Η κ. Βασιλείου είναι πτυχιούχος της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά του Coventry Παν/μιου της Αγγλίας.

Σωτηρία Τζιότζιολα

Σωτηρία Τζιότζιολα

Γραμματέας

Η κ. Τζιότζιολα είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Λάρισας με ειδική επιμόρφωση στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και χρήσης τεχνολογιών.

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες επικοινωνίας ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα Επικοινωνίας.