Καλώς Ήρθατε στο Θεραπευτήριο Μας!

Το Κέντρο Λογοθεραπείας Άννα Χούρλια στη Λάρισα αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα Λογοθεραπείας. Ασχολούμαστε με παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομα, διαταραχές ομιλίας, όρασης & ακοής και επίσης τηρούμε και τμήματα ενηλίκων που παρουσιάζουμε θέματα όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διαταραχές κατάποσης, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κ.α.

Επαγγελματισμός
Εμπειρία
Εμπιστοσύνη
Συνεργασία

Άννα Χούρλια

Η κ. Χούρλια είναι η Επικεφαλής Λογοθεραπεύτρια της διεπιστημονικής ομάδας του “Θεραπευτηρίου Άννα Χούρλια”. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «ΠΦΥ» στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λάρισας.

Είναι θεραπεύτρια BOBATH, SI (Sensory Integration), CS (CranioSacral) και ασχολείται με την πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη και παιδιά.

Θεμελιώδης σκοπός είναι η αποκατάσταση της σίτισης, της επικοινωνίας, της ομιλίας και η δημιουργία δεσμών μέσα στην οικογένεια.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Λογοθεραπεία Λογοθεραπεία Λογοθεραπεία

Η κα. Γκόντα είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων όπως είναι το πρόγραμμα PALIN PCI για παιδιά προσχολικής ηλικίας που τραυλίζουν, το πρόγραμμα MINI KIDS που αφορά την θεραπεία τροποποίησης τραυλισμού σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, Βασική εκπαίδευση στην Εντατική αλληλεπίδραση, στην παιδική απραξία της ομιλίας κ.α.
Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε εποπτείες Αναπτυξιακής Λογοθεραπείας, καθώς πρωταρχικός της στόχος είναι η συνεχής επιμόρφωση και η εξέλιξη της ειδικότητας της Λογοθεραπείας.

Η Γούσια Μαρίνα είναι NDT, CS λογοθεραπεύτρια, πτυχιούχος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνεργάζεται με το θεραπευτήριο της κα. Άννας Χούρλια από το 2013 έως και σήμερα. Φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς πάνω σε θέματα που αφορούν την επιστήμη της λογοθεραπείας με εκπαιδεύσεις, προσωπική μελέτη και παρακολούθηση σεμιναρίων. Ενδεικτικά αναγράφονται τα παρακάτω: Παιδιατρικά Θέματα Νευρολογίας, Όραση και Μάθηση, Όραση και Αυτισμός, πρόγραμμα δομημένης εκπαίδευσης TEACCH, εκπαίδευση στη Νευροεξελικτική Αγωγή (Bobath), Θεραπεία Θωρακικού Κλωβού για αναπνοή/φώνηση, μέθοδος Hanen ( Teacher Talk), τεχνικές άμεσης παρέμβασης τραυλισμού, τη θεραπευτική προσέγγιση Palin PCI, Κρανιοιερή θεραπεία (CS1), Early Feeding Skills Assessment, Assessment and Treatment of Swallowing Disorders.

Ο κος Νασίκας έχει σπουδάσει στο τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων(νυν Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες με θέμα τις Αρθρωτικές Διαταραχές, την Απραξία Ομιλίας και τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.Επίσης, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης φωνής ενηλίκων στο “Sapienza”UniversitadiRoma. Στόχος του είναι η συνεχής επιμόρφωση και κλινική κατάρτιση στοεπιστημονικό πεδίο της Λογοθεραπείας.

Η κα. Νασιούλα σπούδασε στο τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Κατέχει πιστοποίηση γνώσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται παράλληλα ως συνοδός παράλληλης στήριξης παιδιών. Η εξέλιξη της συνεχίζεται μέσω της παρακολούθησης ειδικών εκπαιδεύσεων σχετικών με την νευρολογική αποκατάσταση και βελτίωση αρθρωτικών διαταραχών.

Η κα. Τζούτσα είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με τις Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις, την Παιδιατρική Νευρολογική και τη Φωνοθεραπεία, ενώ κατέχει και πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών. Η επαγγελματική της εμπειρία έχει να κάνει με Θεραπευτικές Παρεμβάσεις παιδιών με ΔΕΠΥ, Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, Νοητική Καθυστέρηση, Αυτισμό και πολλά άλλα σύνδρομα. Παράλληλα εργάζεται ως συνοδός παράλληλης στήριξης παιδιού προσχολικής ηλικίας.

Ειδική Διαπαιδαγώγηση Ειδική Διαπαιδαγώγηση Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Η κα Ακριβοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή (ΠΑΜΑΚ – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν διάφορους τομείς της Ειδικής Αγωγής και έχει εκπαιδευτεί στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ) καθώς και στη Δομημένη Εκπαίδευση TEACCH. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής ως συνοδός παράλληλης στήριξης αλλά και ως ειδικός παιδαγωγός έχει δουλέψει προγράμματα παρέμβασης αλλά και κοινωνικής ένταξης. Παράλληλα, ασχολείται με τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού προσαρμοσμένο στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.

Ψυχοθεραπεία Ψυχοθεραπεία Ψυχοθεραπεία

Η Σίλια Ταμπούκα είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Προγράμματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μετεκπαιδευθείσα στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT) του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, Αθηνών και στην ψυχολογική αξιολόγηση παιδιών-εφήβων-ενηλίκων μέσω ψυχολογικών τεστ. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος ιδιωτικά, σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου διετέλεσε συντονίστρια της Ομάδας Διημέρευσης ΑΜΕΑ του κέντρου ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Θεσσαλίας. Είναι εν ενεργεία ψυχολόγος στην τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 του Υπουργείου Υγείας. Στο θεραπευτήριο παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης παιδιών και γονέων με στόχο την ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση των ωφελούμενων.

Υπάλληλοι Γραφείου Υπάλληλοι Γραφείου Υπάλληλοι Γραφείου

Η κ. Βασιλείου είναι πτυχιούχος της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά του Coventry Παν/μιου της Αγγλίας.

Η κ. Τζιότζιολα είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Λάρισας με ειδική επιμόρφωση στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και χρήσης τεχνολογιών.

Υπεύθυνη Ποιότητας Υπεύθυνη Ποιότητας Υπεύθυνη Ποιότητας

Η κα Σταφίδα είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στη Διοίκηση των επιχειρήσεων μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος Master In Management του Πανεπιστημίου Staffordshire της Μ. Βρετανίας. Εργάσθηκε ως στέλεχος στο Οικονομικό τμήμα επιχειρήσεων, στο Τμήμα Πωλήσεων και Προμηθειών καθώς και Στο Τμήμα Ποιότητας με συνεχή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων και προγραμμάτων κατάρτισης.

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες επικοινωνίας ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα Επικοινωνίας.